0
Вже давно морква по-корейськи набула популярності в східній кухні. Однак не так вже й
0
Шашлик – одна з найулюбленіших страв відпочиваючих на природі людей. А що головне в
0
У попередній статті ми з вами почали говорити про печію. Зокрема ми тепер знаємо,
0
Привіт, дорогі наші читачі! Сьогодні ми з вами поговоримо про таке неприємне фізіологічне явище,
0
Так як кілька попередніх статтей ми повністю присвятили приправам і спеціям, то буде доцільно
0
Про цю приправe ви могли і зовсім не чути, оскільки вона не є сильно
0
Вічнозелена кущова рослина. Гілочки цієї рослини широко використовуються не тільки в області кулінарії, але
0
У кількох попередніх статтях ми порівнювали ті рослини і спеції, які між собою були
0
Про цю спеції і приправe говорили ще стародавні греки. Настоєм з цієї рослини вони
0
Така рослина, як пажитник, має безліч інших назв. Наприклад, пажитник сінний, хельба, фенум-грек або